Välkommen vecka 34 ♥


♥ 41 dagar kvar tills jag håller henne i min famn
Har redan börjat få lite separationsångest, ångest över att snart är graviditeten över och jag kommer inte längre få ha kvar min fina runda mage eller känna henne sparka, det är en sån fascinerande och lugnande känsla. Behagligt och tryggt, helt enkelt. Men jag antar att det är roligare när man har bebisen, få lukta, pussa och hålla om den lilla som legat och sparkat på mina revben och hållit mig vaken om nätterna.. Längtar så ♥
 

Me want

Hur söt? 
 

BB-väskan ♥

Till bebisen i BB-väskan
Rosa leggings med body storlek 50
Mjuka vita byxor och blommig body i storlek 56
Två par strumpor & ett par vita tossor 
En mjuk babyfilt & en tunn mössa 

Haha visst syns det tydligt att detta är till våran lilla flicka? Det blev mycket rosa, lite prickigt, blommigt och gulligt hehe. Om blivande mamma och pappa själv får välja! 
 
 
 

Vecka 33 ♥

Det känns sjukt att säga, nästa månad så är jag mamma. 
Nästa månad får jag äntligen träffa min älskade lilla dotter, och jag är så sjukt nervös. Undrar hur jag kommer känna för henne, hur hon kommer se ut!! Så spännande att få se. Men det känns på ett sätt sorgligt, det känns så sjukt mäktigt och vackert och underbart att få bära på henne, att vi har våra myskvällar om nätterna när hon ligger och sparkar mot mina händer som är placerade på magen.. Jag vill ju inte bli av med min gravidmage och jag vill ju känna henne sparka! Men jag antar att det är ännu roligare att få ha sitt barn hos sig, för det längtar jag efter så otroligt mycket. Haha jag längtar redan tills nästa barn men det kommer dröja en stund ;-) Man vill ju fokusera sig på sin lilla som man har och ge henne all kärlek och all tid. 

Nu börjar det närma sig!! 
 
 

RSS 2.0